Informatie kitesurfen

Info over de kitesurflessen

Onze instructeurs staan 7 dagen in de week voor je klaar om je op het Zuiderstrand van Den Haag Scheveningen les te geven. Het Zuiderstrand is een net opgespoten strand waar uitsluitend kitesurflessen gegeven mogen worden, dus geen last van andere kitesurfers op het water.
Er wordt verzameld bij strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand. Er kan gepakeerd worden op het Markenseplein, 2583 KR in Den Haag. Zie ook route en locatie

Bij de kitesurflessen zijn alle benodigde materialen inbegrepen zoals: kite, board, wetsuit, helm, reddingsvest, harnas en evt. handschoenen en schoentjes.

IKO en Certificaat
Onze school is IKO gecertificeerd, wat betekend dat we voldoen aan de eisen gesteld door de IKO. Al onze kitesurflessen worden volgens de IKO methode gegeven en alle instructeurs zijn opgeleid door de IKO. Na de kitesurfles(sen) behaal je een internationaal IKO certficaat met het behaalde niveau, waarmee je na het nemen van voldoende kitesurflessen wereldwijd materialen kunt huren of je kunt verzekeren.

Voorwaarden voor de kitesurflessen
De minimale leeftijd voor de groeps kitesurflessen is 12 jaar of 55 kilo / voor de privelessen is dit 6 jaar.

Wat zelf mee te nemen naar Kitesurfschool Scheveningen
- Zonnebril
- Sportieve kleding voor de eerste les
- Zwemkleding
- Handdoek

Kitesurflestijden van kitesurfschool Scheveningen
We geven 7 dagen in de week les van 09.30 tot 17.00 uur. Zomers wanneer het lang genoeg licht blijft zijn er ook avondlessen van 17.30 tot 21.00uur.

Kitesurflessen annuleren en herplannen
de kitesurflessen gaan door met een aanlandige wind van 3 tot 6 bft bij veilige weersomstandigheden. Wanneer een les gecanceld moet worden, zullen we de avond voor de kitesurfles contact met je opnemen. Als je in het reserveringsformulier meerdere data hebt ingevuld, zal je spoedig een mail krijgen met de datum van je nieuwe les. Heb je geen meerdere data gemaild, kan je dat alsnog doen en wordt je les herpland.

Betalingen
De betalingen kunnen contant voldaan worden, worden overgemaakt op rekeningnr: NL51 RABO 0132676125 Rabobank t.n.v. Kitesurfschool Scheveningen of via paypal betaald worden voor aanvang van de kitesurflessen.


Reserveren

Vul voor reserveringen het reserveringsformulier in en er wordt binnen enkele dagen contact met je opgenomen. Je wordt aangeraden om zo vroeg mogelijk te reserveren in verband met de drukte. Voor vragen kan je het "Contactformulier" invullen, of bellen naar 0620234234.

Kitesurflessen Informatie over kitesurfen