Kitesurfles in Scheveningen

Driedaagse cursus kitesurfen in Scheveningen

Kitesurfschool Scheveningen geeft de 3daagse kitesurfcursus welke een volledige cursus is, waarin alle oefeningen aanbod komen.
Na de kitesurfcursus zijn de meeste in staat om zelfstandig op zee te gaan kitesurfen. De kitesurfcursus bestaat uit praktijkgerichte oefeningen en waar nodig theorie.

Wat is er bij de kitesurfles bij Kitesurfschool Scheveningen inbegrepen?
Bij de kitesurflessen van Kitesurfschool Scheveningen zijn alle benodigde materialen inbegrepen zoals: kite, board, wetsuit, helm, reddingsvest, harnas en evt. handschoenen en schoentjes. Wanneer de kitesurflessen zijn afgelopen zal je bij Kitesurfschool Scheveningen een IKO kitesurf certificaat met het behaalde niveau krijgen. Dit kitesurf certificaat is wereldwijd geldig en kan je gebruiken om je te verzekeren, materialen te huren of vervolglessen te boeken.

Progamma
Kitesurfles 1: introductieles het grootste gedeelte op het strand. Bij Kitesurfschool Scheveningen leer je omgaan met een trainerkite en een inflateble kite. Ook leer je over de wind, weersomstandigheden, veiligheid en de veiligheidssystemen.
Kitesurfles 2: is volledig in het water en gericht op het leren bodydraggen. Bij Kitesurfschool Scheveningen leer je kite te relaunchen, upwind bodydraggen en de powerbodydrag.
Kitesurfles 3: is gericht op het board, je zult wat oefeningen doen in het water met het kitesurfboard en de waterstart gaan doen.

Voor het uitgebreide lesprogramma ga dan naarkitesurfschool lesprogrammaDe kosten bij Kitesurfschool Scheveningen voor een 3daagse kitesurfcursus zijn:
Groeps kitesurfles:    €300,- p.p. Nu tijdelijk €199,- door de Vroegboek Korting seizoen 2020!
Privé voor 2 kitesurfles: €375,- p.p. Nu tijdelijk €325,- door de Vroegboek Korting seizoen 2020!
Privé kitesurfles:€525.- p.p. Nu tijdelijk €475,- door de Vroegboek Korting seizoen 2020!


Reserveren

Reserveren bij Kitesurfschool Scheveningen is eenvoudig, vul het reserveringsformulier in en we zullen je binnen enkele dagen inplannen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via: +31 620 234 234

Driedaagse kitesurfcursus in Scheveningen Kitesurf certificaat