Kitesurfles in Scheveningen

Vierdaagse cursus kitesurfen bij Kitesurfschool Scheveningen

Wanneer je echt van A tot Z alles wilt leren van het kitesurfen, kan je je aanmelden voor een 4daagse cursus. In de 4daagse kitesurfcursus zullen we je leren om zelfstandig en veilig te kunnen kitesurfen.

Wat zit er bij de kitesurfles inbegrepen bij kitesurfschool Scheveningen?
Bij Kitesurfschool Scheveningen zijn alle benodigde materialen inbegrepen zoals: kite, board, wetsuit, helm, reddingsvest, harnas en evt. handschoenen en schoentjes. Wanneer de kitesurflessen zijn afgelopen zal je bij kitesurfschool Scheveningen een IKO kitesurf certificaat met het behaalde niveau krijgen. Dit kitesurf certificaat is wereldwijd geldig en kan je gebruiken om je te verzekeren, materialen te huren of vervolglessen te boeken.
de kitesurflessen worden gegeven van 12 jaar of 40 kilo, de kitesurflessen gaan door met aanlandige wind van 3 tot 6 Bft. Zie ook meer informatie over de kitesurflessen bij 'info over de kitesurflessen'.

Programma
Kitesurfles 1:De introductieles zal voor het grootste gedeelte op het strand plaatsvinden. Hier leer je omgaan met een trainerkite en een inflateble kite. Ook leer je over de wind, weersomstandigheden, veiligheid en de veiligheidssystemen.
Kitesurfles 2: is volledig in het water en gericht op het leren bodydraggen. Je leer je kite te relaunchen, upwind bodydraggen en de powerbodydrag.
Kitesurfles 3: is gericht op het board, je zult wat oefeningen doen in het water met het kitesurfboard en de waterstart gaan doen.
Kitesurfles 4: in deze les zal er verder worden gegaan met de waterstart om verder te gaan varen. Ook wordt er aandacht besteedd aan het upwind varen, de voorrangregels en de theorie van het springen.

Voor het uitgebreide lesprogramma klik dan op de volgende link: Kitesurfschool Lesprogramma

De kosten voor een 4daagse cursus zijn:
Groepsles:    €400,- p.p. Nu tijdelijk €275,- door de Vroegboek Korting seizoen 2020!
Prive voor 2: €500,- p.p. Nu tijdelijk €425,- door de Vroegboek Korting seizoen 2020!
Prive:              €700,- p.p. Nu tijdelijk €625,- door de Vroegboek Korting seizoen 2020!


Reserveren

Reserveren bij Kitesurfschool Scheveningen is eenvoudig, vul het reserveringsformulier in en we zullen je binnen enkele dagen inplannen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via: +31 620 234 234

Kiten en cursussen in Scheveningen Kitesurflessen in Scheveningen