Kitesurfles in Scheveningen

Kitesurfschool aanbod

Kitesurfschool Scheveningen heeft een divers aanbod aan kitesurflessen in verschillende groepsgroottes en niveaus, zodat je op je eigen manier en binnen je eigen budget kan leren kitesurfen.

Alle kitesurflessen worden bij kitesurfschool Scheveningen volgens het IKO lesprogramma gegeven. Hierdoor leer je in gemakkelijke praktijkgerichte oefeningen snel en veilig kitesurfen en ontvang je een wereldwijd erkend kitesurf diploma van de IKO. Gemiddeld heeft iemand tussen de 3 en 5 kitesurflessen nodig om zelfstandig te leren kitesurfen op zee.

Wat is er bij de kitesurfles inbegrepen Als cursist bij Kitesurfschool Scheveningen zijn alle benodigde materialen inbegrepen zoals: kite, board, wetsuit, helm, reddingsvest, harnas en evt. handschoenen en schoentjes. Wanneer de kitesurfles(sen) zijn afgesloten, zal je een IKO kitesurf certificaat met het behaalde niveau krijgen. Dit kitesurf certificaat is wereldwijd geldig en kan je gebruiken om je te verzekeren, materialen te huren of vervolglessen te boeken.

Kitesurfschool lesaanbod
Kitesurfschool Scheveningen biedt verschillende lespakketten aan. Alle kitesurflessen duren allemaal ongeveer 4 uur.

Introductie kitesurfles: Hierin zal je kennis maken met de kite en bepalen of deze sport bij jou past. Hierna is het gemakkelijk om over te stappen naar een 3- of 4daagse cursus!
3Daagse cursus kitesurfen: In deze cursus zal je van het begin tot het eind leren kitesurfen. Je leert om de kite te besturen, bodydraggen en te varen op zee.
4Daagse cursus kitesurfen: In deze cursus zal je in de 4de les leren om meer meters te gaan varen, upwind varen en de theorie van de sprong wordt uitgelegd.

Kitesurf groepsgroottes bij Kitesurfschool Scheveningen
Iedereen leert op zijn eigen tempo en niveau. Kies je eigen groepsgrootte voor de ultieme ervaring.

Groepslessen: Hier zitten max. 4 studenten in een groep met 1 instructeur
Privé voor 2: max. 2 studenten met 1 instructeur
Privé: max. 1 student met 1 kitesurf instructeur


Reserveren

Reserveren bij Kitesurfschool Scheveningen is eenvoudig, vul het reserveringsformulier in en we zullen je binnen enkele dagen inplannen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via: +31 620 234 234

Aanbod van de kitesurflessen / kitesurfcursussen in Scheveningen Kitesurfles of kitesurfcursus nemen in Scheveningen