Kitesurfen | kitesurfles | Kitesurfschool | Scheveningen

Over Kitesurfschool Scheveningen

Kitesurfschool Scheveningen is een gezellige kitesurfschool die kitesurfles geeft op het Zuiderstrand van Den Haag / Scheveningen. Kitesurfschool Scheveningen staat voor veiligheid, kwaliteit en natuurlijk een hoop plezier. Het is ons doel om iedereen zo snel en veilig mogelijk te leren kitesurfen. De kitesurflessen vinden plaats bij strandafslag 10. Je kan het gemakkelijkst gratis parkeren nabij het Markenseplein in Den Haag, vanaf daar is het nog 5 minuutjes lopen naar strandpaviljoen De Staat.

Kitesurfschool Locatie Scheveningen
Kitesurfschool Scheveningen zit op het Zuiderstrand in Den Haag Scheveningen, dit is ten zuiden van de haven van Scheveningen. Het Zuiderstrand is aangeschreven als dé kitesurfles spot van Scheveningen. Hier kan je op een groot strand veilig leren kitesurfen en er mogen uitsluitend kitesurflessen worden gegeven, waardoor Kitesurfschool Scheveningen geen last heeft van andere kitesurfers.

Kitesurfschool Scheveningen en IKO instructeurs
Alle instructeurs van Kitesurfschool Scheveningen zijn opgeleid volgens de IKO (International Kiteboarding Organisation). De IKO is een internationale organisatie die een lesmethode heeft ontwikkeld om iedereen veilig en zelfstandig te leren kitesurfen. Zie meer over IKO opInternattional kiteboarding organisation

GRATIS IKO kitesurf certificaat:
Na je les(sen) zal je een IKO kitesurf certificaat krijgen, waarop je tot dan toe behaalde niveau staat aangegeven. Dit certificaat is wereldwijd erkend en het is dan mogelijk om je kitesurflessen op een andere plek in de wereld te vervolgen en spullen te huren.

Kitesurfschool Materialen
In de kitesurflessen wordt het nieuwste Cabrinha en NPSurf materiaal gebruikt. Cabrinha kites is een van de beste kite merken en verkoopt de meeste kites in de wereld. Tijdens de kitesurflessen bij Kitesurfschool Scheveningen zijn alle materialen inclusief zoals; wetsuit, helm, reddingsvest en evt. handschoenen en schoenen mocht het koud zijn. Zelf hoef je alleen je zonnebril, sportieve kleding voor de eerste kiteles, handdoek en zwemkleding mee te nemen.


Reserveren

Reserveren bij Kitesurfschool Scheveningen is eenvoudig, vul het reserveringsformulier in en we zullen je binnen enkele dagen inplannen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via: +31 620 234 234

Kitesurfen kitesurfmateriaal Scheveningen Den Haag Kitesurfschoolscheveningen / Den Haag / kitesurflessen