Kitesurfen | kitesurfles | Kitesurfschool | Scheveningen

Route en locatie kitesurfschool Scheveningen

Onze kitesurflocatie zit op het Zuiderstrand in Den Haag Scheveningen, dit is ten zuiden van de haven van Scheveningen. Het Zuiderstrand is aangeschreven als dé kitesurfles spot van Scheveningen.

Verzamel locatie
Er wordt bij strandpaviljoen 'De Staat' in Den Haag / Scheveningen verzameld, waar je alle benodigde materialen en een kitesurf instructeur krijgt. Hier kunt u gebruik maken van alle faciliteiten voor een onvergetelijke dag. Strandpaviljoen 'De Staat' is door NRC handelsblad uitgeroepen tot de nr 3 strandtent van Nederland.

Met de auto naar het Markenseplein
Op het Markenseplein is een parkeerplaats, wanneer hier geen plek is kan je bij het naast gelegen woonwijk parkeren. In de gehele omgeving is parkeren gratis. Voor de route kan je de volgende adresgegevens: Markenseplein, 2583 KR, Den Haag gebruiken.

Met het openbaar vervoer naar het Markenseplein
Vanaf station HollandSpoor is er een rechtstreekse verbinding met tram 12 naar het Markenseplein, dit is tevens het eindpunt van de tram. Vanaf Den Haag Centraal kan je met tram 3 naar het Goudenregenplein gaan en vanaf daar overstappen op tram 12 naar het Markenseplein. Voor het berekenen van de route kan je kijken op 9292ov.nl met als eindbestemming: Markenseplein, den haag.

Vanaf het Markenseplein naar de kitesurfleslocatie:
Van het Markenseplein naar het strand is slechts 5 minuten lopen. Direct rechts van de snackbar op het Markenseplein loopt een weggetje naar het strand. de kitesurflessen worden gegeven tussen strandafslag 10 en 11 tussen golfbreker 36 en 37. Bekijk voor de route het onderstaande kaartje.Kitesurfschool scheveningen weergeven op een grotere kaart
Reserveren

Reserveren bij Kitesurfschool Scheveningen is eenvoudig, vul het reserveringsformulier in en we zullen je binnen enkele dagen inplannen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via: +31 620 234 234

Routebeschrijving kitesurfen kitesurflessen Scheveningen Route naar Kitesurfschoolscheveningen