Kitesurfles in Scheveningen

Vliegeren en Powerkiten in Scheveningen


Op zoek naar een actieve activiteit, bedrijfsuitje of bezigheid, kom dan met ons powerkiten! Iedereen kan leren powerkiten, het enige wat je nodig hebt is de wind. Powerkiten is leuk voor jong en oud. Powerkites kunnen enorme krachten genereren en laten je meeslepen over het strand. We beschikken over een groot strand, waardoor het een veilige omgeving is om te powerkiten.

Programma:
Ervaren instructeurs zullen je instructies geven over de veiligheid en het besturen van een powerkite, daarna kan je het zelf ervaren. Twee of drie personen zullen met 1 vlieger beginnen en kunnen gelijk die instructies in de praktijk uitvoeren. Tijdens het powerkiten leer je de vlieger te besturen, te lopen en andere leuke trucs. Voor personen die op zoek zijn naar een adrenaline rush beschikken we ook over grote vliegers.

De powerkite arrangementen worden gegeven met groepen vanaf 10 personen
Vanaf €24,50 p.p.


Reserveren bij Kitesurfschool Scheveningen is eenvoudig, vul het reserveringsformulier in en we zullen je binnen enkele dagen inplannen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via: +31 620 234 234

Powerkiten strand Scheveningen | Den Haag
Vliegeren op het strand van Scheveningen | Den Haag